Selena je nastupala u emisiji MTV UK’s Live sessions u Londonu gde je uzivo pevala neke od svojih hit pesama.Ova 17-ogodisnja glumica nedavno je se na svom Facebook profilu zahvalila svojim fanovima.Selena je napisala: "Spanija,Francuska,Ujedinjeno Kraljevstvo,Nemacka-Hvala vam svima sto ste ucinili da se osecam kao kod kuce na svojoj promo turneji.Izdavanje albuma je uvek bio moj san,ici na turneje svuda po svetu i upoznati sve moje fanove bio je deo tog sna,ne mogu da izrazim kako sam zahvalna na ovom iskustvu,na mom albumu,na turneji i pre svega na vama...Nadam se da svi uzivate u pesmama,ne mogu da docekam da se vratim da vas vidim,i nadam se ucestvujem u programima! Amerika-Predivno sam se provela u Evropi ali,kuca mi nedostaje jako jako puno.Jako sam uzbudjena sto sam ponovo pocela da radim i nisam mogla da izaberem bolje mesto za zivot dok snimam svoj film ALI takodje jedva cekam ponovo da vidim porodicu,prijatelje i fanove!"Ostatak poruke mozete da vidite na Seleninom Facebooku: https://www.facebook.com/notes/selena-gomez/thank-you-all-so-much/387561937415
Evo i jedne od pesama koje je uzivo pevala u Londonu...
♥Milica♥ ♥Nov clan
Broj poruka : 94 Reputation : 0 Datum upisa : 16.04.2010